E Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur

E Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur

E Ticaret Sitesi Kurma

E ticaret sitesi kurmak ve internetten üzerinden satış yapmak istiyorsanız, tüm konuları bu makalemizde bulabilirsiniz. E ticaret sitesi kurmak için ihtiyacınız olabilecek gerekli evraklar, e ticaret sitesi kurma fiyatları ve maliyetleri ne kadardır gibi birçok konuyu bu yazımızda bulabilirsiniz.

Özetle e ticaret yazılımı seçiminden, sisteminde bulunması gereken özelliklere kadar e ticaret site kurmak ile ilgili tüm merak ettiklerinizi bu rehberde detaylıca yazmaya çalıştık.

Türkiye'de e-ticaret ekosistemi her geçen büyüyor. İşini internete taşımak isteyen ya da kendi işini kurmak isteyenler e ticaret sitesi kurarak, internetten satış yapmak istiyor. E-ticaret sitesi kurmak artık daha kolay bir süreç haline geldi.

Öncelikle e ticaret sitesi kurmak, e ticaret sitesi açmak için hangi altyapıyı kullanacağınızı seçerek işe başlamanız gerekiyor. Şirket kurma işlemlerini tamamlamadan site tasarımınızı yaptırmaya başlayabilirsiniz; ancak şirketiniz açılmadan Sanal POS ve fatura işlemlerini yapamayacağınız için sitenizi açmadan önce şirketinizi açmanız gerekir.

Site tasarımı konusunda e-ticaret altyapı paketleri veya açık kaynaklı yazılımları arasında bir seçim yapmanız gerekmektedir. Paketler bölümümüzden e-ticaret paketlerimizi inceleyebilirsiniz.